Julia Viktoria släpper singeln Paralyzed

FotografMikaelBergling.jpg

I snabb takt släpper den 16 åriga artisten och låtskrivaren Julia Viktoria ny musik. Nu är det dags för hennes femte singel ”Paralyzed”, en uptempo låt där texten tar upp hennes personliga resa om utanförskap. Singelrelease den 20 april.

Det som driver Julia Viktoria att skriva och släppa ny musik trots sin unga ålder är drivkraften att skildra det hon upplever och sätta ord på hennes upplevelser och det hon tycker är viktigt. Hon skriver texterna med fokus på att hjälpa andra ungdomar att stå upp för sig själva.

"Paralyzed skrev jag när jag bestämde mig för att jag skulle sluta vara som alla andra och vara mig själv istället. Jag bestämde mig för att sluta känna mig utanför och leva mitt liv som den jag är istället. Jag ville ha låten i upptempo för att visa att den här processen inte behöver vara sorglig utan den kan vara något positivt också. Man ska kunna dansa till låten och samtidigt förstå att man duger precis som man är”, säger Julia Viktoria

Julia Viktorias förra singel ”Make it Together” med release den 19 januari fick ett varmt mottagande av såväl media och lyssnare, idag har singeln över 76 000 streams på Spotify.

”Paralyzed” release 20 April, distribution Artery

För singeln Paralyzed lyssna här

För mer info om se  Julia Viktoria