Coachning för lyckade resultat

Alla är vi olika, alla har vi våra egna drömmar och önskningar. För att jag skall förstå dig, din situation och dina behov så börjar vi med att träffas. Vi samtalar, jag samlar fakta och skapar mig en bild av var du är idag och vart du vill nå. Jag gör en analys och utifrån den får du ett förslag på hur vi tillsammans kan nå ditt mål.

Anna erbjuder individuella coachtillfällen med artister, skådespelare, företagsledare och ledningsgrupper. Allt för att du skall få genomslagskraft på just din scen. Du ges möjlighet att ställa frågor om din karriär, bolla PR-strategier samt få råd och tips om hur du når igenom bruset på bästa sätt. 

Anna erbjuder även coachning i presentationsteknik, retorik och framställan för företagsledare och ledningsgrupper. Allt för att nå fram med företagets budskap på bästa sätt. Referenser finns på begäran.

  • Du kan välja mellan fasta paket eller skräddarsy ditt upplägg ut efter ditt behov.

Intresserad? Skriv till mig på anna@mooretobe.com eller ring 070-777 82 62 så berättar jag mer.

Anna Moore

Anna Moore, grundaren av Moore To Be, är diplomerad coach och arbetar sedan många år med professionell artistcoaching och mediaträning. Den personliga coachingen utgår alltid från dina egna förutsättningar och omfattar personlig utveckling, profilering, image och målbild.

Exempel på uppdragsgivare