Workshops och föreläsningar

Workshop: Presentationsteknik och Retorik

En populär och återkommande workshop för personal och ledningsgrupper där syftet är att nå ut starkare med sitt budskap intern och externt. 

Workshopen innehåller presentationsteknik, framställan, kroppsspråk och retorik. Deltagaren ges även tillfälle att filma sin presentation. Denna workshop ger snabba resultat och tydliga framsteg bevittnas direkt under workshopen. 

Så här säger några röster från Diös Fastigheter:

"Tusen tack för idag! Väldigt värdefulla tips och råd. Nu ska jag hem och öva hela kvällen! Känner mig så pepp!" 

"Tack för hjälpen! Mycket nyttigt att filma och se sig själv för att utvecklas"

"Stort tack för hjälpen Anna! Att få koll på mitt kroppsspråk var otroligt värdefullt"

 

Workshop: Stärk ditt personliga varumärke

Nyckeln till mer business är att visa det som är unikt med just dig och ditt företag. I denna workshop går vi grundligt igenom din målbild och image. Vi vässar på dina unikheter och ser på vilket sätt det kan öka din tydlighet och skapa mer business för dig. 

"Rekommenderar varmt denna workshop med Anna, vill bara ha mer!"

"ALLT var bra! Annas energi och hur tydligt allt var. Och hur Anna lyckades att göra det som kändes svårt och ogreppbart initialt till något genomförbart"

"Workshopen gav så himla mycket.. rekommenderat den tusen gånger!"

"Workshopen fick mig att se mig själv klart och tydligt och pga detta fick jag start på mitt mål"

 

Föreläsning: Stärk ditt varumärke som Artist

En populär föreläsning som Anna hållit på flertalet Music business utbildningar och som fokuserar på PR, Marknadsföring och sociala medier för artister. 

Efter föreläsningen har du svar på hur du skapar bättre genomslagskraft i media, hur du når ut till en bredare publik och verktyg att hantera rollen som artist/offentlig person. Du får även råd och tips på hur du förbereder dig inför intervjuer och hur du kan använda media för att förverkliga din dröm.

Under föreläsningen får du kunskap om:

  • Hur du når igenom mediebruset?

  • Vad det är som avgör om du lyckas eller inte?

  • Hur du hanterar media och genomför intervjuer på bästa sätt?

Intresserad? Kontakta anna@mooretobe.com eller ring 070-777 82 62

De senaste åren har Anna utfört föreläsningar på följande utbildningar: 

DMG EducationOperahögskolanMusikerförbundet, Luleå Universitet, KulturamaStudieförbundet Vuxenskolan, Gästföreläsare samt ansvarig för delar av marknadsföringsblocket på YH utbildningen Musik- och Event Arrangör i Nyköping (2009-2017). Anna föreläser även för eleverna på Music Business Program på SAE Institute i Stockholm (2011-2016). Anna har också gästat och blivit intervjuad i såväl TV- och radioprogram i egenskap av artistcoach, bland annat i Hitlåtens Historia (SVT), KOBRA (SVT), Fame Factory (TV3), True Talent (TV3), Annika Lantz i P1 samt P3 STAR med Sanna Bråding.