Soulartisten Tomas Kaya släpper nya singeln "Do You Feel What I Feel" den 27 Juli

Kaya singelomslag.jpg

Tomas Kaya fortsätter förmedla sina känslor via soulmusiken, nu med singeln ”Do You Feel What I Feel” som handlar om den obesvarade kärleken och ovisshetens smärta. Debutsingeln ”Fragile Heart” som släpptes i våras handlade om att våga visa vårt rätta jag och har legat på P4´s spellista i över tolv veckor. 

“Jag skrev låten när jag var kär i en tjej. Jag undrade om hon kände likadant och hur nervöst det var att invänta respons tillbaka från henne. I min fantasi var vi redan ihop men i verkligheten stod vår relation och hängde. Sen har jag alltid velat göra en skön sommarlåt som är lättlyssnad och enkel att relatera till. Alla har vi ju varit kära!” säger Tomas Kaya

Tomas rivstartade sin karriär via Tv4’s underhållningsprogram Idol 2017 där svenska folket fick höra hans röst och bli bekanta med hans historia. Tomas är uppvuxen i Södertälje utanför Stockholm i en dysfunktionell familj kantad av alkoholmissbruk, men där han fann en stark tro på Gud som bar honom igenom det svåra. Det tog inte lång tid förrän han hittade sin väg in i musiken och nyfunnen kärlek till sina föräldrar. 

Den 25 augusti medverkar Tomas Kaya på Södertäljefestivalen tillsammans med GET UP Soul Choir, då som förband för Linda Pira och Lisa Ajax, en EP är även på intåg och beräknas släppas till hösten. 

“Do You Feel What I Feel” release den 27 juli

Lyssna på singeln här

Mer info om Tomas Kaya se www.tomaskaya.com 

PR kontakta Tobias Grönlund på Moore To Be tobias@mooretobe.com