Gör ditt varumärke till en hit

omslag-scenen-ar-din-alt.jpg

I boken ”Scenen är din - Gör ditt varumärke till en hit” avslöjar PR-strategen Anna Moore sina vassaste tips om hur man når igenom bruset och skapar sin egen framgång. 

Anna Moore har under 25 år i musikbranschen arbetat med många av Sveriges största artister som PR-strateg och personlig coach.  Arbetet bakom stjärnor har resulterat i en personligt skriven handbok för alla som behöver verktyg att nå sina mål.  Boken riktar sig även till de som vill arbeta med att bygga och marknadsföra andras publika varumärken.

”Nu för tiden behöver allt fler ta hand om sin egen PR och marknadsföring, inte minst via sociala medier, och även om du sitter på en fantastisk idé, eller har en talang utöver det vanliga, behövs en strategi för att nå sin dröm och det är det precis det som boken hjälper dig med”, säger Anna Moore.

Genom att följa Annas modell får läsaren verktyg att bygga ett hållbart publikt varumärke. Förutom att läsaren får lösningar och handfasta tips på hur såväl traditionell PR som sociala medier angrips, delar flera kända artister med sig av sina egna erfarenheter. Boken ger även en unik inblick i hur PR-arbetet bakom kulisserna i musikbranschen går till.

Anna är beteendevetare i grunden och hennes passion är att dedikerat hjälpa människor att se och våga tro på sina drömmar, sätta tydliga mål samt bidra till att skapa förutsättningar för att uppnå målen om att synas, höras och nå ut. Oavsett om det är en offentlig person eller någon som uppträder på sin egen privata livsscen.

Boken ”Scenen är din - Gör ditt varumärke till en hit” release den 21 mars 2019.

För mer info se https://mooretobe.com/scenen-ar-din

För PR kontakta:

Andreas Friberg:

Email: andreas@soundstrive.com

Phone: +46737386164

Tobias Grönlund:

Email: tobias@mooretobe.com

Phone: +46765678902