Förlorad på alla hjärtans dag

1200x1200-webinstagramfil (1).png

Artisten Linnéa Samia Khalil släpper sin tredje singel ”Förlorad” den 14 februari som speglar känslorna efter ett otrohetsbesked. Releasen är även startskottet på ett samarbete med Illegyal Records som verkar för att lyfta kvinnliga artister. 
 
”Förlorad” är Linnéas tredje singel och släpps på alla hjärtans dag. Singeln är en motpol till den lyckliga kärlek som dagen annars bringar.
 
”Förlorad är den olyckligaste kärlekslåten jag någonsin skrivit. Låten för den andra sidans talan, de olyckligas och de som blivit svikna. Men den är även en personlig bearbetning av min förra relation som jag nu får utlopp för i musiken. Jag tror att de är vanligt att folk pratar om att förhållanden är jobbiga oftare än va de erkänner. Min låt är en mer verklig beskrivning av ”alla (krossade) hjärtans dag” än röda *tacky” rosor.” – säger Linnéa
 
Singeln är skriven av Khalil, om känslan över att bli bedragen av sin partner. Med sin varma röst hanterar hon varsamt känslan av svek, frustration och sorg som går ihop med den stillsamma musiken som producerats av Philip E Morris (Pretty Little Liars, Burn Notice, Ken Ring). I en värld som påminner om Birdys eller Lana Del Reys, möter hon sitt eget mörker mot en bakgrund av elegant piano och softa beats, som tar upp svåra ämnen som avsked, förtvivlan och hopp, med texter på svenska.
 
Linnéa Samia Khalil har under många år jobbat med bl.a Ken Ring och släppte sin debutsingel ”Du Kommer Klara Dig Ändå” i februari 2018 som passerade 100.000 streams efter bara två veckor.
 
Linnéa har nu ingått samarbete med Illegyal Records som startades av Clara StjärnaStina Velocette & Liza Mukasa. De verkar som en plattform för att tjejer/kvinnor/transpersoner ska växa som artister.

Singeln "Förlorad" släpps 14 februari

Lyssna på singeln här

För mer info om Linnéa Samia Khalil se följande länkar: FacebookInstagram

För PR kontakta Tobias Grönlund på Moore To Be tobias@mooretobe.com

För bokning kontakta Xpress Yourself xy.xpressyourself@gmail.com