EARON & Malo släpper singeln Nothing Short Of Love

Nothing Short Of Love - cover art large.jpg

Med över 50 miljoner streams på Spotify och Youtube går artisterna EARON och Malo ihop och släpper singeln “Nothing Short of Love” med release 11 Maj.

Artisterna träffades första gången på det gemensamma skivbolaget Capitol Music Group i Stockholm och har nu valt att gå indie tillsammans.

Malo gjorde raket-debut med en version av Toto's “Africa” som släpptes genom Capitol och blev en superhit, upp tills nu har den samlat ihop totalt över 40 miljoner streams på olika plattformar.

EARON har signat upp den svenska artisten och YouTube-stjärnan Ben Mitkus tillsammans med sin kollega, innan de tog honom till Capitol och där har han idag över 10 miljoner streams. Ben's första singel ”Kills Me” sålde guld efter bara några månader och är på god väg mot platina senare i år.

“Nothing Short of Love” handlar om att inte våga öppna upp sig för varandra i en relation när en part försöker ge något mer än bara fysisk kontakt.

“Det verkar vara så otroligt vanligt att inte våga mötas på riktigt, på djupet, det blir för nära och för läskigt. Jag tror det är speciellt vanligt i vår generation. I öppningsraden så sjunger jag …you gave me true love and I threw up” säger EARON .

Framöver väntar fler singlar och spelningar till sommaren för både EARON och Malo.

"Nothing Short Of Love" release 11 Maj

För PR kontakta Tobias Grönlund på tobias@mooretobe.com

För singeln klicka här

Mer info se nedan:

Malo: Spotify, Instagram, Facebook

EARON: YouTube, Spotify, Twitter, Instagram, Facebook