Malin Jonsson släpper julsingel tillägnad de ensamma

MJonsson_Tilldevilsna.jpg

Efter ett treårigt uppehåll från musiken släpper dalkullan Malin Jonsson julsingeln och musikvideon ”Till de Vilsna”. Låten dedikeras de ensamma under julen och intäkterna för låten går oavkortat till Stadsmissionen i Sverige och Bymisjonen i Norge. Singeln släpps den 23 november och musikvideon 30 november.
 
”Till de Vilsna” är en melodiös poplåt med folkviseton. Låten är en tankeväckare och en påminnelse om hur viktigt det är att dela med sig och vara tacksamma över det man har. 
 
Intäkterna för singeln går oavkortat går till Stadsmissionen i Sverige och Bymisjonen i Norge och en separat insamling sker på sociala medier, allt tillägnat de ensamma under julen.  Den 5 december ger Malin en julkonsert i Trysil Kyrka och dagen innan julafton deltar Malin på Bymisjonen i Oslo och delar ut mat till de behövande.
 
Jag har länge tänkt släppa musik under jultider, vilket jag aldrig gjort och har heller inte gjort en julkonsert. Varje jul under många år har jag haft dåligt samvete för dem som inte har någon att dela julen med och som bara vill att julen ska vara över, de som inte har vänner, någonstans att bo, och inte ens mat. Men jag har aldrig gjort något aktivt åt det förrän nu…” säger Malin Jonsson
 
2015 nominerades Malin till "Årets artist" på Dalecarlia Music Awards och vann P4:s Musiktävling "Svensktoppen Nästa" i Dalarna med låten "Jag är äkta”. Efter det tog det stopp och en tre år lång paus från musiken väntade, hon hade inte längre svaret på varför hon skulle fortsätta sitt musicerande.
 
Efter en tung period är jag nu på banan igen. Jag kom på svaret för några månader sedan: Jag behöver musiken för att överleva i allt vad annars livet innebär med familjeliv, jobb och alla måsten. Att få vara kreativ och produktiv är en stor del av mig och som bringar mig enorm energi och gör att jag mår bra.” – fortsätter Malin
 
2003 släppte Malin sin debutsingel och har sedan dess hunnit släppa tre album. Malin bor och verkar i både Dalarna och Trysil, Norge. Hennes låtar har spelats på radio i norden och har utmanat på Svensktoppen fem gånger. Hon har turnerat runt om i Sverige, gjort konserter med Björn Skifs och sjunger bland annat duett med Mikael Rickfors på ett av hennes album.

Singeln "Till de Vilsna" släpps 23 november genom Sonya Records, i samarbete med Dalapop.

Klicka här för singeln

För mer info om Malin Jonsson se följande länkar Hemsida, Facebook, Instagram

För PR kontakta Tobias Grönlund på Moore To Be tobias@mooretobe.com