Johannes Kotschy hyllar Sting

jk_fog.png

Johannes Kotschy hyllar Sting med egen tolkning av Fields Of Gold

I samband med att Sting tog emot Polarpriset tidigare i år ville Johannes göra en hyllning genom att tolka hans tidlösa ”Fields of Gold”. Tillsammans med producent och låtskrivaren Jonas Nilsson arbetade de fram nya vinklar av denna klassiska låt.

Johannes är en artist med många strängar på sin lyra. Han är sångare, arrangör och låtskrivare men även entreprenör som genom åren gjort avstickare från musiken men som alltid landar i en ny låtidé med syfte att beröra och göra skillnad.

 ”Sting är en stor inspiration och förebild för mig. Hans musik har funnits där för mig som stöd och inspiration genom olika skeden av mitt liv och jag har alltid gillat just Fields of Gold då den känns så tidlöst vacker när den beskriver naturen och livet på ett så fint sätt” säger Johannes Kotschy.

Johannes signum som artist är att beröra människor på djupet vilket han lyckas med via sina personliga tolkningar av andras låtar och via sin egen musik. Johannes har genom åren skapat mening bl.a. då han som fältartist deltog i minnesceremoni i Khao Lak efter flodvågskatastrofen och med sin röst och närvaro kunde göra skillnad i en stund av sorg och smärta.

Johannes Kotschy har tidigare varit aktuell med ett flertal singlar som har spelats på radiostationerna runt om i Sverige. Samtidigt som vi i vårt avlånga land har många fält i guld som vajar i vinden är det dags för release av Johannes Kotschys version av ”Fields of Gold”

För mer information om Johannes Kotschy se www.kotschy.se

För PR kontakta Anna Moore anna@mooretobe.com