Tove Blum väcker liv i specialprojekt

Det har nu gått snart 4 månader sedan Moore To Be tog steget att fokusera på kärnverksamheten kring artistutveckling vilket innebär coachning och mediaträning av artister. Vi jobbar fortfarande PR och hyr in kollegor i branschen som gör lysande insatser i projekten och vi själva fokuserar på PR strategiska frågor.  

För 3 veckor sedan började Tove Blum som är Music Business elev på SAE Institute Stockholm praktisera hos mig. Tove har visat sig vara en rackare på att assistera i alla projekt samt har en grym talang i att skriva!  Tove kommer under sina 3 månader bistå med sin kompetens i alla våra projekt samt fokusera på ett specialprojekt som jag hunnit prioritera på flera år.  Berättar mera om detta lite längre fram men kan idag avslöja att det går i linje med det jag föreläser om...