Releasedags för Elin Lantos mäktiga "Skylight"

Elin-sv_7731_16-9_1000.jpg

Elin slog igenom hösten 2004 med debutsingeln ”I Won't Cry” som direkt placerade sig på SverigeTopplistans andraplats. En vecka senare hade hon lyckats peta ner ”Boro Boro” med Arash från förstaplatsen och Elin stod nu inför sitt stora genombrott. Idag, tio år efter denna händelse och efter fyra år av letande och sidoprojekt är Elin nu aktuell med ny musik.

Nya singeln ”Skylight” är skriven av Carl Rydén och producerad av den svenska producent- och låtskrivarduon SeventyEight som nått stora framgångar med låten Euphoria. Elin beskriver ”Skylight” som en vacker och melankolisk låt där texten handlar om sökandet efter någonting som gått förlorat och drömmen om att bli hel igen.

”Jag har alltid attraherats av låtar med en melankoli över sig. Skylight har det samtidigt som den är ren och tydlig i sitt uttryck”, säger Elin Lanto    

I samband med singelreleasen släpps också en musikvideo, regisserad av skådespelaren och regissören Rafael Edholm. Videon får tankarna att vandra till den klassiska sagan om Törnrosa samtidigt som den knyter an till de fyra elementen på ett vackert och drömskt sätt.

För mer information kontakta: Anna Moore 070-777 8262, anna@mooretobe.com eller Bosse Lundquist 070-7665095, bosse@themusicbox.se