Anna är en kvinna med inspirerande driv, gnistrade karisma och en fantastisk social kompetens, säger Mimi Werner

"Anna Moore, min artistcoach, extramamma och vän för livet. För mig är Anna en kvinna med ett inspirerande driv, en gnistrande karisma och en fantastisk social kompetens. Hon besitter stor förmåga att komma in på djupet i ett tidigt skede och fånga det som gör just mig unik som artist. Hon är en business-kvinna med en varm själ och har hjärtat på rätt ställe. Bästa Anna! "

Mimi Werner

Anna hjälpte mig att hitta mitt nya konstnärliga uttryck, säger Kayo

"Jag har hört talas om Anna Moore många gånger under min drygt 30-åriga karriär, men aldrig tidigare fått tillfälle att jobba med Anna. När jag som nybliven 50-åring kände att jag behövde en ny riktning och guidning i vad som är nöjesbranschen idag var Anna mitt första val! Med sin breda kunskap har Anna gett mig superbra verktyg att fortsätta utvecklas.

Med värme, respekt och inspiration har Anna coachat mig till att fortsätta min resa i den ständigt föränderliga värld som är entertainment! Jag har fått hjälp att  hitta mitt nya konstnärliga uttryck i ny form. Precis vad jag behövde!"

Kayode ''Kayo'' Shekoni 

Anna plockar fram människors rätta potential, säger Meja

"Moore to Be... Anna Moore lyckas på ett professionellt och emotionellt sätt locka ur sina klienter det allra bästa. Hon ser rakt igenom och på sitt tydliga och konkreta sätt hjälper hon till att nå kärnan för att sedan kunna expandera och nå långt över det som vi trodde var vår fulla potential. Varje möte är en överraskning, en tankeställare och har ett AHAAA-moment. Anna är professionell och enormt dedikerad och hon lyfter fram andra till oanade höjder. Att få arbeta med henne är en lyx som inte går att vara utan.

Meja

Anna visade mig vägen till kärnan i vad jag håller på med och öppnade upp många låsta tankar om hur saker ska och inte ska vara, säger Ola Svensson

"Vi har under två års tid haft förmånen att samarbeta med Anna och Helena på Moore To Be. Moore To Be gör sitt jobb med stort hjärta och passion och lämnar inget åt slumpen. 

Anna visade mig vägen till kärnan i vad jag håller på med och öppnade upp många låsta tankar om hur saker ska och inte ska vara. Vi kan tryggt rekommendera både Anna och Helena."

Ola Svensson och Therese Klyver, manager

Anna är inte bara ”Moore to be”, hon är ”Best to be”, säger Jessica Ekman

”Moore av Anna till folket”
Ett varumärkes och en persons riddare i nöd och lust. Med engagemang, nyfikenhet och professionalitet har Anna hjälpt mig skapa struktur, tydlighet och riktning kring mig som person och mitt varumärke. Med några få kraftfulla verktyg och en förmåga att se helhet och hitta kärnan har Anna skapat förutsättningar för mitt blomstrande varumärke. Anna är inte bara ”moore to be”, hon är ”best to be”.  Jessica Ekman

Med otroligt engagemang, professionalism och lyhördhet har Anna hjälpt mig formulera en tydlig riktning, säger Lili Öst

Jag är ett X2000 som forsar fram i ett högt tempo, för jag vill så mycket och gör så mycket – samtidigt. Jag jobbade i ett kvarts sekel år som artist, showproducent, manusförfattare och regissör innan jag 2010 bestämde mig för att byta scen och började jobba som föreläsare och coach. Den omställningen har inte varit helt enkel då jag inte riktigt gett mig själv tid att på djupet reflektera över vad det egentligen inneburit att byta bransch. Inför utgivningen av min andra bok kontaktade jag Anna som kändes som ett självklart val, då jag följt henne på avstånd i alla år. Med Annas hjälp har jag skapat en värdegrund som hjälper mig att definiera vem jag är nu, vilket öppnar helt nya vägar fram. Med otroligt engagemang, professionalism och lyhördhet har hon samlat ihop mig och hjälpt mig formulera en tydlig riktning. Jag känner att detta bara är en början på ett långt samarbete. Jag insåg redan vid vårt första möte – att jag kommer kunna skapa så mycket mer med hjälp av Anna Moore. Lili Öst

Att jobba med Anna var en väldigt kreativ upplevelse för mig ❤ säger Julia Viktoria

 

Att jobba med Anna var en väldigt kreativ upplevelse för mig. Hon är en människa som verkligen får en att känna sig bekväm. I sin naturliga charm får hon en att öppna upp sig på ett naturligt och lugnande sätt. Hon är även väldigt skötsam vilket jag uppskattar då man verkligen hinner lära sig allt man behöver hjälp & råd med på de timmar, dagar eller kanske minuter man spenderar med henne. ❤

Julia Viktoria

Här är fler som gillar hur vi arbetar!

”Samarbetet med Moore To Be gav MER än förväntat och var väldigt väldigt postivit överraskad av resultatet det gav. Kontinuiteten i kvalitén och resultaten samt veckorapporterna som var tydliga, bra och ett kvitto på allt.”

Josef Vasilcin, Culture Manager på Red Bull Sweden AB

”Jag skulle än en gång gärna vilja lyfta fram hur nöjda vi varit med sammarbetet under Red Bull Bedroom Jam, jättefina resultat på ibland svårarbetat material – om än fantastiska band och personer!”

Peter Svensson, Communication Specialist på Red Bull Sweden AB

”Vi på Nordisk Film uppskattar att jobba med  Moore To Be. Från en initial diskussion om projektet fram till att projektet avslutas så arbetar Moore To Be professionellt och levererar alltid vad som utlovats, om inte mer.”

Mathias Johansson, Product Manager på Nordisk Film

”Jag är så glad att ni är med det här äventyret och jag skulle aldrig vilja göra det ihop med några andra än er! Ni är så fantastiska och bäst!!”

Ludvig Andersson, ATLAS

”Moore To Be-gänget jobbar energiskt och målmedvetet med sina projekt och det känns alltid lugnt att lämna sina alster i deras händer. Man får valuta för sina pengar och deras underbara sätt både mot mig som kund men även utåt mot målgruppen gör att jag återkommer gång på gång. Jag är väldigt glad att jag hittat Moore To Be!”

Magnus Carlsson

”Moore To Be har för Sony Music’s räkning jobbat med Larz-Kristerz och gjort radiopromotion i flera omgångar vid lanseringar av deras album. Samarbetet har varit kanon och mycket inspirerande med bra resultat i radioetern.”

Lasse Höglund, Sony Music

”Vi i Hoffmaestro är jättenöjda med hur ni skötte PR för oss! Massa kärlek!”

Hoffmaestro

”Att möta Moore To Be är att få inspiration och värme samtidigt som kommunikationen är tydlig och rak. De andas professionalism och trygghet – och så vill de ju så förbannat mycket hela tiden! Framåt framåt framåt… Och inte minst, det som snackats om händer också!”.

Rongedal

”Samarbetet med Moore To Be är en av de saker som vi känner oss mest nöjda med i samband med att vi gav ut ”Clash Of The Elements” på egen hand i Sverige under våren-sommaren 2009. Anna och hennes medarbetare är fullblodsproffs och har utarbetat ett transparent och tydligt sätt för att marknadsföra och ”plugga” en produkt, och vi har under hela processen haft fullt förtroende för att vi skulle nå de resultat som vi eftersträvade.The Poodles kan rekommendera Moore To Be till alla artister som menar allvar med att nå ut i mediabruset. Kan nån, kan Anna & co. Tusen Tack!”.

The Poodles

”Jag har haft turen att få träffa Anna på Moore To Be både i PR-sammanhang men också i egen personlig utveckling. Är mycket imponerad av den värme, det engagemang och de kloka orden som jag fått. Tack!.”

Klara Zimmergren (från humorduon ”Mia och Klara”) 

”TACK TACK TACK! Ni har lyckats åter igen, alla dagstidningar och mer därtill. Vi är otroligt tacksamma för er superinsats!!!!”

Linda Hambäck, producent på FilmTecknarna Fiction AB

”Anna, jag vill skriva en rad om hur underbar du är som människa och hur duktig du är på ditt jobb.”

Patrik Isaksson

”Anna Moore har gett mig nya referenser om hur promotionarbete går till. Erfarenhet, målmedvetenhet och envishet ger resultat. Moore To Be ger vad som lovas.”

Mats Wester, Rosehip Alley Records och Nordman