Anna ger mycket energi och har en hel del att bidra med, så vi rekommenderar henne starkt!

Castellum_Liggande_JPG.jpg

Anna överträffade vår förväntan, hon styrde upp oss bra och gav oss trygghet.

Vårt samarbete fungerade även otroligt bra, hon lät oss få spelrum för att vara spontana. Det kändes tryggt att veta att även om diskussionen gick iväg åt något annat håll än genrepet så var hon med på det och påläst.

Anna ger mycket energi och har en hel del att bidra med, så vi rekommenderar henne starkt!

Nicklas Westberg
Affärsområdeschef
Castellum

Uppdrag: Moderator samt skapa innehåll till “Urbanisering” på framtidskonferansen Utsikt 2018

Jag rekommenderar Anna Moore då hon är proffsig och samtidigt så inspirerade, härlig och varm.

Kinlogo_org_black.jpg

Anns’s arbetet gav vad jag förväntat mig och lite till. Bra samarbete med de övriga företagen kommer att generera många bra saker i framtiden. Lärdomar under resan, både kopplade till själva temat men också kring framställan och presentation.

Anna skapade en trygghet, gjorde oss generösa mot varandra och hjälpte till att hålla nivån.

Jag rekommenderar Anna Moore då hon är proffsig och samtidigt så inspirerade, härlig och varm.

Malin Engström
VD
Kinnarps Örebro AB

Uppdrag: Moderator samt skapa innehåll till “Urbanisering” på framtidskonferansen Utsikt 2018

Anna var fantastiskt bra. Hon var först inlyssnande för att förstå uppdraget och tog sedan kommandot och ansvaret i att driva förberedelserna framåt..

Consensus_logo.eps.jpg

Med Anna som moderator så kunde jag slappna av och koncentrera mig på mitt eget framträdande. Anna skapade stor trygghet både innan och under föreläsningen. Hon satte sig in i ämnet på ett engagerat sätt och coachade oss så att vi slappnade av och levererade utifrån våra individuella förutsättningar. Vi hade roligt tillsammans på resan och Anna är en stor bidragande orsak till det. Man kan vara professionell och seriös men ändå skratta och ha kul längs vägen! Vi kommer garanterat jobba mer tillsammans i framtiden. Tack Anna!

Karin Östgren
VD
Consensus

Uppdrag: Moderator samt skapa innehåll till “Urbanisering” på framtidskonferansen Utsikt 2018

Anna har har lyft oss alla till oanade höjder. Vi ger Anna våra bästa rekommendationer!

Cinnober_logo_red_RGB_®.png

"Vi har anlitat Anna för flertalet workshop och enskilda coachningar. Anna är fantastisk och har utvecklat oss så otroligt mycket med sin briljanta fingertoppskänsla. Hon har förmågan att se varje individ och anpassa upplägget och sin coaching därefter. Och med sin värme och sitt ödmjuka sätt lyfter hon alla. Vi är otroligt nöjda med Anna och hennes coaching, hon har lyft oss alla till oanade höjder. Vi ger Anna våra bästa rekommendationer!"

Jessica Andreasson
Project Manager
Cinnober Financial Technology

Anna är en kvinna med inspirerande driv, gnistrade karisma och en fantastisk social kompetens, säger Mimi Werner

"Anna Moore, min artistcoach, extramamma och vän för livet. För mig är Anna en kvinna med ett inspirerande driv, en gnistrande karisma och en fantastisk social kompetens. Hon besitter stor förmåga att komma in på djupet i ett tidigt skede och fånga det som gör just mig unik som artist. Hon är en business-kvinna med en varm själ och har hjärtat på rätt ställe. Bästa Anna! "

Mimi Werner

Anna hjälpte mig att hitta mitt nya konstnärliga uttryck, säger Kayo

"Jag har hört talas om Anna Moore många gånger under min drygt 30-åriga karriär, men aldrig tidigare fått tillfälle att jobba med Anna. När jag som nybliven 50-åring kände att jag behövde en ny riktning och guidning i vad som är nöjesbranschen idag var Anna mitt första val! Med sin breda kunskap har Anna gett mig superbra verktyg att fortsätta utvecklas.

Med värme, respekt och inspiration har Anna coachat mig till att fortsätta min resa i den ständigt föränderliga värld som är entertainment! Jag har fått hjälp att  hitta mitt nya konstnärliga uttryck i ny form. Precis vad jag behövde!"

Kayode ''Kayo'' Shekoni 

Anna plockar fram människors rätta potential, säger Meja

"Moore to Be... Anna Moore lyckas på ett professionellt och emotionellt sätt locka ur sina klienter det allra bästa. Hon ser rakt igenom och på sitt tydliga och konkreta sätt hjälper hon till att nå kärnan för att sedan kunna expandera och nå långt över det som vi trodde var vår fulla potential. Varje möte är en överraskning, en tankeställare och har ett AHAAA-moment. Anna är professionell och enormt dedikerad och hon lyfter fram andra till oanade höjder. Att få arbeta med henne är en lyx som inte går att vara utan.

Meja

Anna visade mig vägen till kärnan i vad jag håller på med och öppnade upp många låsta tankar om hur saker ska och inte ska vara, säger Ola Svensson

"Vi har under två års tid haft förmånen att samarbeta med Anna och Helena på Moore To Be. Moore To Be gör sitt jobb med stort hjärta och passion och lämnar inget åt slumpen. 

Anna visade mig vägen till kärnan i vad jag håller på med och öppnade upp många låsta tankar om hur saker ska och inte ska vara. Vi kan tryggt rekommendera både Anna och Helena."

Ola Svensson och Therese Klyver, manager

Anna är inte bara ”Moore to be”, hon är ”Best to be”, säger Jessica Ekman

”Moore av Anna till folket”
Ett varumärkes och en persons riddare i nöd och lust. Med engagemang, nyfikenhet och professionalitet har Anna hjälpt mig skapa struktur, tydlighet och riktning kring mig som person och mitt varumärke. Med några få kraftfulla verktyg och en förmåga att se helhet och hitta kärnan har Anna skapat förutsättningar för mitt blomstrande varumärke. Anna är inte bara ”moore to be”, hon är ”best to be”.  Jessica Ekman

Med otroligt engagemang, professionalism och lyhördhet har Anna hjälpt mig formulera en tydlig riktning, säger Lili Öst

Jag är ett X2000 som forsar fram i ett högt tempo, för jag vill så mycket och gör så mycket – samtidigt. Jag jobbade i ett kvarts sekel år som artist, showproducent, manusförfattare och regissör innan jag 2010 bestämde mig för att byta scen och började jobba som föreläsare och coach. Den omställningen har inte varit helt enkel då jag inte riktigt gett mig själv tid att på djupet reflektera över vad det egentligen inneburit att byta bransch. Inför utgivningen av min andra bok kontaktade jag Anna som kändes som ett självklart val, då jag följt henne på avstånd i alla år. Med Annas hjälp har jag skapat en värdegrund som hjälper mig att definiera vem jag är nu, vilket öppnar helt nya vägar fram. Med otroligt engagemang, professionalism och lyhördhet har hon samlat ihop mig och hjälpt mig formulera en tydlig riktning. Jag känner att detta bara är en början på ett långt samarbete. Jag insåg redan vid vårt första möte – att jag kommer kunna skapa så mycket mer med hjälp av Anna Moore. Lili Öst