Här är fler som gillar hur vi arbetar!

”Samarbetet med Moore To Be gav MER än förväntat och var väldigt väldigt postivit överraskad av resultatet det gav. Kontinuiteten i kvalitén och resultaten samt veckorapporterna som var tydliga, bra och ett kvitto på allt.”

Josef Vasilcin, Culture Manager på Red Bull Sweden AB

”Jag skulle än en gång gärna vilja lyfta fram hur nöjda vi varit med sammarbetet under Red Bull Bedroom Jam, jättefina resultat på ibland svårarbetat material – om än fantastiska band och personer!”

Peter Svensson, Communication Specialist på Red Bull Sweden AB

”Vi på Nordisk Film uppskattar att jobba med  Moore To Be. Från en initial diskussion om projektet fram till att projektet avslutas så arbetar Moore To Be professionellt och levererar alltid vad som utlovats, om inte mer.”

Mathias Johansson, Product Manager på Nordisk Film

”Jag är så glad att ni är med det här äventyret och jag skulle aldrig vilja göra det ihop med några andra än er! Ni är så fantastiska och bäst!!”

Ludvig Andersson, ATLAS

”Moore To Be-gänget jobbar energiskt och målmedvetet med sina projekt och det känns alltid lugnt att lämna sina alster i deras händer. Man får valuta för sina pengar och deras underbara sätt både mot mig som kund men även utåt mot målgruppen gör att jag återkommer gång på gång. Jag är väldigt glad att jag hittat Moore To Be!”

Magnus Carlsson

”Moore To Be har för Sony Music’s räkning jobbat med Larz-Kristerz och gjort radiopromotion i flera omgångar vid lanseringar av deras album. Samarbetet har varit kanon och mycket inspirerande med bra resultat i radioetern.”

Lasse Höglund, Sony Music

”Vi i Hoffmaestro är jättenöjda med hur ni skötte PR för oss! Massa kärlek!”

Hoffmaestro

”Att möta Moore To Be är att få inspiration och värme samtidigt som kommunikationen är tydlig och rak. De andas professionalism och trygghet – och så vill de ju så förbannat mycket hela tiden! Framåt framåt framåt… Och inte minst, det som snackats om händer också!”.

Rongedal

”Samarbetet med Moore To Be är en av de saker som vi känner oss mest nöjda med i samband med att vi gav ut ”Clash Of The Elements” på egen hand i Sverige under våren-sommaren 2009. Anna och hennes medarbetare är fullblodsproffs och har utarbetat ett transparent och tydligt sätt för att marknadsföra och ”plugga” en produkt, och vi har under hela processen haft fullt förtroende för att vi skulle nå de resultat som vi eftersträvade.The Poodles kan rekommendera Moore To Be till alla artister som menar allvar med att nå ut i mediabruset. Kan nån, kan Anna & co. Tusen Tack!”.

The Poodles

”Jag har haft turen att få träffa Anna på Moore To Be både i PR-sammanhang men också i egen personlig utveckling. Är mycket imponerad av den värme, det engagemang och de kloka orden som jag fått. Tack!.”

Klara Zimmergren (från humorduon ”Mia och Klara”) 

”TACK TACK TACK! Ni har lyckats åter igen, alla dagstidningar och mer därtill. Vi är otroligt tacksamma för er superinsats!!!!”

Linda Hambäck, producent på FilmTecknarna Fiction AB

”Anna, jag vill skriva en rad om hur underbar du är som människa och hur duktig du är på ditt jobb.”

Patrik Isaksson

”Anna Moore har gett mig nya referenser om hur promotionarbete går till. Erfarenhet, målmedvetenhet och envishet ger resultat. Moore To Be ger vad som lovas.”

Mats Wester, Rosehip Alley Records och Nordman