Coachning för lyckade resultat

Jag erbjuder individuella rådgivning och coachsessioner. Allt för att du skall få genomslagskraft på just din scen. Du är välkommen på en session eller upplägg om fyra tillfällen. Maila mig för info.

Du ges under sessionerna möjlighet att ställa frågor om din karriär, bolla PR-strategier samt få råd och tips om hur du når igenom bruset på bästa sätt. Alla sessioner skräddarsys efter dina behov.

Hur går det till? För att jag skall förstå dig, din situation och dina behov så börjar vi med att träffas. Vi samtalar, jag samlar fakta och skapar mig en bild av var du är idag och vart du vill nå. Jag gör en analys och utifrån den får du ett förslag på hur vi tillsammans kan nå ditt mål.

Jag erbjuder även workshop i presentationsteknik, retorik och framställan för företagsledare och ledningsgrupper. Allt för att nå fram med företagets budskap på bästa sätt.

Välkommen att boka en tid!

Skriv till mig på anna@mooretobe.com eller ring 070-777 82 62 så berättar jag mer.Anna Moore

Anna Moore, grundaren av Moore To Be, är diplomerad coach och arbetar sedan många år med professionell ledarskapscoaching och mediaträning. Den personliga coachingen utgår alltid från dina egna förutsättningar och omfattar personlig utveckling, profilering, image och målbild.

Exempel på uppdragsgivare