Det bästa jag vet är att bygga varumärken.

Min drivkraft är att hjälpa mina klienter att nå sina mål. Det är en passion hos mig – som skapar energi hos mina klienter. För många av dem är målet att via media synas, höras och nå ut med sina budskap. För andra är målet att reda ut vart man är på väg och hur just deras målbild ser ut.

Jag coachar, mediatränar och skapar strategier för effektiv PR. Jag ger verktyg för att visa och få fram den du vill vara. Jag ger dig råd och tips för att nå igenom mediabruset på bästa sätt.

Som sagt, att bygga varumärken är det bästa jag vet.

Mer om Anna Moore och Moore To Be.

För mig, grundare och ägare av Moore To Be, har fokus alltid legat på mänskliga relationer. Att finna människan i både stora och mindre etablerade artister och att omvandla kunskaper och erfarenheter till personliga varumärken.

Efter en PA-examen vid Stockholms Universitet med psykologi som inriktning följde en personaltjänst på internationella konsultbyrån Andersen Consulting, nuvarande Accenture.

Min väg in i musikbranschen gick via MCA Music, som 1994 låg i startgroparna att starta skivbolag i Sverige. Därpå följde flera promotion- och produktchefsjobb på skivbolag som Rodeo Records och Sony Music.

Jag kom alltmer att intressera mig av artisters olika framgångskoncept och behovet av att kunna bemöta och hantera media. Efter åtta år som anställd ville jag prova mina egna idéer om PR, mediaträning och artistcoachning. 2003 startades därför Moore To Be.

I dag arbetar Moore To Be med artistutveckling och coachning av flera av Sveriges mest framgångsrika och ”upcoming” artister. 

Vid årskiftet 2014 gjorde jag och Moore To Be ett strategiskt val och valde att fokusera på

För de uppdragsgivare som önskar PR skapar jag passande PR-team baserade på mina proffsiga PR-kollegor och samarbetspartners i artistbranschen.


PS. Genom åren har Moore To Be tagit hand om flera praktikanter samt även haft två medarbetare som varit delaktiga i bygget av Moore To Be – Frida Skogh och Helena Westberg. Frida når du på 070-495 43 09 och Helena Westberg, som arbetade på Moore To Be mellan 2009 och 2013, hittar du på 076-182 82 62.