Kayo got the power!

För två år sedan drabbades Kayo av cancer och nu kom den tillbaka. Lyssna på Kayos egen berättelse och planer och tankar om framtiden. Kayo är en stark personlighet som under sina 30 i nöjesbranschen varit aktuell som sångerska, skådespelerska, programledare. Mest känd för svenska folket som medlem i Afro-Dite som bla vann år 2002 med låten Never Let It Go. 

Kayo Shekoni i podcasten Scenen Är Din.

Kayo Shekoni i podcasten Scenen Är Din.

Få tips om hur du blir en bättre ledare med hjälp av meditation.

Lasse Lychnell är forskare och lärare på Handelshögskolan i Stockholm där han arbetar med personlig utveckling, ledarskap och verksamhetsutveckling. När Lasse började intressera sig för meditation kombinerade han det med sin forskning på Handelshögskolan och då började det hända saker! Nu är han aktuell med en forskningsrapport om mediterande chefer som fått stort genomslag i media.

Lasse Lychnell forskare och lärare vid Handelshögskolan

Lyssna på Anders Müllers framgångshistoria till Sveriges största AW Soul Train

Anders Müller är en av grundarna till Soul Train, Sveriges största välbesökta after work på Cafe Opera. De har sedan starten 2010 sett till att över 250.000 gäster har dansat till den bästa musiken från 70-talet och framåt. Lyssna på Anders personliga resa till framgångskonceptet Soul Train.

Anders Müller, Soul Train Anders Müller i podcasten Scenen Är Din

Anders Müller, Soul Train Anders Müller i podcasten Scenen Är Din

Lyssna på Andreas Carlsson tips till hur man lyckas.

Andreas Carlsson är en gigant i musikbranschen. Han har sålt mer än 100 miljoner album och skrivit låtar åt artister som Celine Dion, Britney Spears, Backstreet Boys, Europe och Paul Stanley för att nämna några. Förutom jurymedlem i Idol och X Factor har han skrivit 3 böcker, startat utbildning och är nu aktuell med inspirationsföreläsningar. Hur gör han för att lyckas? Vad kommer hans driv ifrån? Lyssna på Andreas unika historia.

Andreas Carlsson i podcasten Anna Moore möter stjärno. Foto: Peter Svensson

Lyssna när Kikki Danielsson berättar om sitt liv i motgång och framgång

Kikki Danielsson är Sveriges schlager- och countrydrottning med hitlåtar som "Miss Decibel", "Papaya Coconut" mfl. Kikki har sålt över 3,5 miljoner plattor, belönats med 26 guld- och 6 platinaskivor samt medverkar i Melodifestivalen 9 gånger och vunnit med låten "Bra vibrationer".

Nu är Kikki aktuell med nya countryplattan "Postcard From A Painted Lady" och är det någon som kan leverera country så är det Kikki Danielsson vars liv kantats av framgång men också motgång och många svarta rubriker. 

Kikki Danielsson i podcasten Anna Moore möter stjärnor. Foto; Rickard Eriksson

Bli berörd av Lars Vedam Knutsson i samtal om livet

Lars Vedam Knutsson, den fd diplomaten som startade jeansmärket Gul & Blå och som efter sitt cancerbesked med små chanser att överleva förändrade sitt liv. Idag driver han kursgården Baravara ihop med sin fru och hjälper många människor till ett mer harmonskt liv.

Lars Vedam Knutsson i podcasten Scenen Är Din.

Lars Vedam Knutsson i podcasten Scenen Är Din.